Acasa / Anunturi / Vineri 14 iulie – Aniversare Erasmus 30 de ani de activitate

Vineri 14 iulie – Aniversare Erasmus 30 de ani de activitate

Programul ERASMUS în Universitatea Maritimă din Constanța

„Programul ERASMUS schimbă vieți, deschide minți!”

Uniunea Europeană celebrează anul acesta 30 de ani de la lansarea Programului Erasmus, una dintre cele mai longevive și prolifice inițiative în domeniul educației, formării profesionale și tineretului, care a marcat și evoluția societății romanesti in ultimii 20 de ani.

In Universitatea Maritimă din Constanța, Programul Erasmus se derulează din anul 2007. In cei 10 ani de activitate, peste 1000 de studenți si mai mult de 145 cadre didactice  au desfășurat mobilități de studiu sau stagii de practică, respectiv mobilități de predare sau stagii de formare profesională la universități partenere sau organizații din țările membre ale Uniunii Europene.

Vineri 14 iulie 2017, ora 11,  in sala 710 echipa ERASMUS+ din Universitatea Maritimă din Constanța, împreună cu beneficiarii de grant Erasmus vor susține o prezentare despre oportunitățile și beneficiile pe care mobilitățile Erasmus le oferă studenților și cadrelor didactice, din perspectiva rezultatelor academice sau prin adoptarea bunelor practici europene în domeniul educaţiei şi cercetării.

Coordonator Instituțional ERASMUS+
Conf.univ.dr. Carmen UNGUREANU

 

Top