Acasa / Anunturi / Demonstrații științifice în simulatoarele UMC, de Noaptea Cercetătorilor Europeni

Demonstrații științifice în simulatoarele UMC, de Noaptea Cercetătorilor Europeni

Demonstrații științifice în simulatoarele UMC, de Noaptea Cercetătorilor Europeni VIDEO FOTO


Galerie Foto Noaptea Cercetătorilor Europeni la Constanța Universitatea Maritimă din Constanța a găzduit vineri, 24 septembrie, în calitate de partener, proiectul Noaptea Cercetătorilor Europeni – Opening Up Science, alături de universități reprezentative din țară.

Noaptea Cercetătorilor este un eveniment de tradiție al Comisiei Europene, iar ediția de anul acesta și-a propus să celebreze știința prin prisma contribuției cheie pe care a avut-o la redeschiderea lumii și întoarcerea la normalitate.

Activitățile s-au desfășurat la Universitatea Maritimă din Constanța și online și au fost de-a dreptul spectaculoase. Ca un element de noutate, anul acesta Universitatea Maritimă din Constanța a deschis porțile simulatoarelor specifice domeniului maritim (Punte de Comanda de Navigație, Simulator de Motoare Navale, ECDIS – Hărți Electronice, Simulator Poziționare Dinamica, CyberSecurity Simulator, etc) și a pregătit ateliere de demonstrații științifice.

Mulțumim partenerilor, colaboratorilor, profesorilor, studenților, copiilor și părinților care au participat la eveniment și care ne-au ajutat să aducem rezultatele cercetării mai aproape.

Echipa Noaptea Cercetatorilor Europeni 2021


 

Top