Acasa / Anunturi / Ambasador UMC

Ambasador UMC

Tu ai auzit de Ambasador UMC?

Universitatea Maritimă din Constanța  se adresează celor care activează în domeniul maritim, prin proiectul Ambasador UMC.

Ești absolvent al unei instituții maritime, ai afacerea ta în transporturi maritime, logistică, crewing, shipping sau ești angajat in domeniul maritim?

Alătură-te proiectului UMC!  Înregistrează un material (postare, articol, video, etc) în care ne prezinți viața pe mare, ce înseamnă domeniul maritim, care sunt avantajele, ce provocări sunt etc și postează-l cu #AmbasadorUMC sau trimite-l la noi (pe adresa de email umc.mktspecialist@gmail.com)  să îl postăm pe rețelele noastre de socializare. (Vom indica sursa materialului).

Ne dorim să facem o comunitate care să schimbe experiențe din acest domeniu, experiențe pe care să le împărtășim celor care sunt interesați de o carieră în domeniul maritim. Amintește-ti cum erai tu când ai inceput această carieră! Ai fi vrut să ai mai multe informații, să fi știut din start mai multe lucruri? Ajută-ne să trimitem informații pertinente, utile către cât mai mulți liceeni/ doritori.

Testimoniale

Ambasador UMC: fii inspirația pentru o carieră de succes!

Contactează-ne la tel 0754 065 174 și spune-ne părerea ta!

Biroul de Relații Publice al Universității Maritime din Constanța

Top