Acasa / Event / 26 Noiembrie 2021 Ziua Carierei

26 Noiembrie 2021 Ziua Carierei

Nov
26

 

Pe data de 26 noiembrie 2021, între orele 11.00-12.30, Universitatea Maritimă din Constanța va organiza cea de-a V-a ediţie a Zilei Carierei Albastre. Evenimentul este dedicat studenților și elevilor de liceu și se desfășoară în cadrul perioadei de sustenabilitate a proiectului MENTOR – Blue Career Centre of Eastern Mediterranean and Black Sea, contract nr. EASME/EMFF/2016/1.2.1.2./06/S12.749365-MENTOR.

Evenimentul abordează problematica accesului tinerilor pe piața muncii în patru sectoare conexe domeniului maritim din regiunea Mediteranei de Est și a Mării Negre: transportul maritim, turismul de croazieră, acvacultura marină și industria off-shore de petrol și gaze.

Ziua Carierei Albastre va beneficia de participarea reprezentanților angajatorilor cu o prezență puternică pe piața sectoarelor menționate anterior.

Avem speranța că ne veți fi alături în acest demers și veți încuraja participarea studenților și elevilor dumneavoastră la această întâlnire care se va transmite live începând cu ora 11:00, pe platforma de conferințe a Universității Maritime din Constanța: https://maritimeconferences.online/

Întrebările studenților vor putea fi transmise prin intrermediul canalului de chat iar invitații vă vor răspunde la întrebări.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție: Lect. univ. dr. Ana Olteanu,

Director Departament Management în Transporturi, E-mail: ana.olteanu@cmu-edu.eu.

Top