Acasa / Event / „Tinerii şi Energia Verde” – manifestare ştiinţifico-tehnologică

„Tinerii şi Energia Verde” – manifestare ştiinţifico-tehnologică

May
15

Universitatea Maritimă din Constanța organizează miercuri, 15 mai 2019, manifestarea ştiinţifico-tehnologică „Tinerii şi Energia Verde”, dedicată elevilor şi studenților constănțeni. Evenimentul va avea loc în parteneriat cu Clusterul Transfrontalier al Energiei Verzi Constanța – Dobrich, Liga Studenților Universității Maritime din Constanța şi licee din judeţul Constanţa.

Activitatea are ca scop încurajarea tinerilor şi a viitorilor specialişti în domeniul mediului în utilizarea surselor de energie regenerabilă şi conştientizarea necesităţii unui mediu curat.

Manifestarea va fi structurată pe 3 secţiuni care vor cuprinde concursurile “Cea mai bună echipă verde” şi „100 de idei de reciclare a ambalajelor”, activităţi în care tinerii vor avea ocazia de a-şi dezvolta şi expune procupările pentru un mediu curat, precum şi o sesiune ştiinţifică de prezentare de postere în cadrul căreia tinerii îşi vor face cunoscută viziunea cu privire la importanţa penetrării energiei verzi în domenii de activitate specifice zonei.

Top