Acasa / Anunturi / Anunț privind eliberarea legitimației/carnet de student pentru reducere/gratuitate la transport pe perioada stării de alertă

Anunț privind eliberarea legitimației/carnet de student pentru reducere/gratuitate la transport pe perioada stării de alertă

Având în vedere necesitatea limitării interacțiunilor directe cu studenții – în contextul epidemiologic actual, se implementează următoarelor măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului Covid – 19 în derularea activităților de eliberare a carnetelor de student și a legitimațiilor de student pentru reducere/gratuitate la transport:

  • Pe întreaga perioadă a stării de alertă se interzice solicitarea eliberării carnetelor și a legitimațiilor prin prezentarea la sediul universității.
  • Studenții pot solicita pe e-mail eliberarea carnetelor de student la adresele secretariat@cmu-edu.eu sau secretariat.ifr@cmu-edu.eu.
  • Studenții de la forma de învățământ cu frecvență pot solicita pe e-mail eliberarea legitimațiilor de student pentru reducere/gratuitate la transport la adresa camine@cmu-edu.eu.
  • În cazul în care studentul dorește eliberarea ambelor tipuri de documente – carnet și legitimație – solicitarea se adresează doar pe adresa de e-mail camine@cmu-edu.eu.
  • Solicitările vor fi însoțite de o fotografie electronică tip pașaport și de adresa de corespondență la care se dorește transmiterea prin curier rapid. Se consideră că solicitarea a fost înregistrată în momentul în care se confirmă primirea e-mailului.
  • Plata serviciilor de curierat cade exclusiv în sarcina studentului beneficiar.
  • Studentul solicitant are obligația de a confirma în cel mai scurt timp – pe adresa de e-mail pe care a transmis solicitarea – primirea documentelor. În caz contrar acestea vor fi suspendate în sistemul electronic până la primirea confirmării.
  • Solicitarea/Eliberarea documentelor prin prezentarea fizică la sediul universității va fi posibilă la momentul ridicării restricțiilor impuse pentru combaterea pandemiei – respectiv la ieșirea din starea de alertă.
Top