Acasa / Anunturi / Anunț privind eliberarea legitimației de student pentru reducere/gratuitate la transport pe perioada stării de alertă

Anunț privind eliberarea legitimației de student pentru reducere/gratuitate la transport pe perioada stării de alertă

  • Studenții care de la începutul anului universitar și până la acest moment nu au solicitat/ridicat legitimația de student pentru reducere/gratuitate la transport pot solicita eliberarea și/sau transmiterea ei pe adresa de e-mail camine@cmu-edu.eu. Solicitarea de eliberare este însoțită în mod obligatoriu de o fotografie electronică tip pașaport și de adresa de corespondență la care aceasta se va transmite prin curier rapid. Plata serviciului de curierat cade exclusiv în sarcina studentului beneficiar. Se consideră că solicitarea a fost înregistrată în momentul în care se confirmă primirea e-mailului.
  • Studentul solicitant are obligația de a confirma – în cel mai scurt timp – pe adresa de e-mail camine@cmu-edu.eu primirea legitimației. În caz contrar aceasta va fi suspendată până la confirmarea primirii.
  • Se interzice solicitarea eliberării legitimației prin prezentarea la sediul universității pe toată perioada stării de alertă.
Top